You've strumbled to my wishland. you can wish anything here+Follow me or go Home ?
//WishLand
Author Story Linkies Credits
KU RELAKAN DIKAU PERGI
Sunday, 10 June 2012 | 02:16 | 0 comments
annyeong . hari ni miss rasa lebih baik dari hari2 yang lepas.semakin dapat terima hakikat yang insan yang saya sayang dah pergi dan kembali kepada allah s.w.t . memang orang senang kata 'sabarlah,setiap yang hidup pasti akan mati' . it's true but orang yang terdekat dengan arwah pasti susah untuk terima kenyataan . kalau dah biasa hidup bersama , gelak2 , kongsi cerita tak kira sedih or happy . susah senang bersama . taktaw kenapa sejak dia pergi kehidupan miss jadi macam kosong . kalau tak hari2 miss asyik makan ja . sekarang makan paling banyak pun sehari sekali . tu pun lepas mak membebel suruh makan . kalau tak hari ni nak g melawat kubur dia dengan alla and kak nini . tapi sebab demam tak sembuh lagi , terpaksa batalkan hasrat . selama dia pergi , miss tak dapat lupa dia . rasa mcm dia still hidup . kesian alla ,antara kami semua dia paling rapat nan aina . mana ada aina , situ ada dia . masa hari aina meninggal , alla tak nangis . tapi demi allah miss taw yang alla sedih sangat2 . lepas ni sunyi la hidup kami semua . lepas ni kalau miss g skola naik moto,dah takda la aina nak g nan miss . spm nanti miss g sorang jugak la . dulu PMR hari2 g nan aina . takda dah nak ronda2 , rindu dia sangat . takda dah org yang miss nak msg and kongsi masalah miss . takda dah org nak bg kat2 semangat kat miss . rindu segala2 tentang dia . tapi miss akan cuba terima kenyataan . memang orang mudah kata 'kawan senang dicari' . ya memang kawan senang dicari , tapi kawan yang sebaik aina susah dicari . 1 dalam sejuta . selama 3 tahun kami kawan , tak pernah sekali pun gaduh . she was my everything ! i love her so much . siti nurul aina binti azizan . aina tetap di hati ana . ana sayang aina sangat2 . ana relakan aina pergi . takkan ada penganti aina dihati ana . ana akan jaga alla aina . ana taw aina sayang dia sangat . semoga aina tenang disana . i love you sayangg . assalamualaikum ,