You've strumbled to my wishland. you can wish anything here+Follow me or go Home ?
//WishLand
Author Story Linkies Credits
After 3 Years
Saturday, 21 March 2015 | 09:51 | 0 comments
Assalamualaikum . Hana dah lama tak tulis merapu di blog ni . Dah tiga tahun rasanya tak update. Hana just hilang macam tu ja sejak arwah kawan baik Hana meninggal . Korang semua rindu Hana tak ? Aipp.Jangan cakap tak rindu,t Hana kick kang ! Haha . lawak ja ah,takkan la Hana nak kick all the blogger pulak . Hm,actually Hana taktau nak update tentang apa.Yalahh,dah 3 years tak update.Otak dah berkarat tapi Hana rasa geli ja bila baca segala post yang Hana dah update dulu , Macam gedik pun ada,macam tak siuman pun ada . Hahaha . Zaman tu masih hingusan,sekarang pun masih hingusan.Bezanya sekarang lebih matang sikit dari dulu.Haha. Now i'm 19 . Tak sukanya jadi tua,banyak komitmen . Hana belajar dekat Form six sekarang dekat sekolah lama lagi laa, SMK Arau. Seronok sangat,form six different dari Form five or lain2.Maybe sebab dah matang sikit,pi sekolah pun takda nak jadi troublemaker macam zaman-zaman hingusan tu . Sekarang Hana pulak rasa takut dengan junior-junior . Budak-budak tu nakal tak sama macam zaman Hana,budak sekarang nakal punyalah teruk . Form 1 pun ada yang pandai mengorat Hana sedangkan Hana dah tua.Haha.Macam lawak ja kann?Hm,sebab dah form six,hubungan dengan cikgu-cikgu pun rapat ja . Cikgu semua baik-baik . Pengetua pun baik sangat tapi Hana tak faham apa sebab orang takut dengan dia.She so sweet and kind. Pasal kawan-kawan pulak ? Hmm,Hana kawan dengan semua orang.Haha. Tu yang Hana hairan tu,macam mana Hana boleh jadi peramah dan kawan dengan semua orang sedangkan sebelum ni Hana kawan dengan geng Hana ja. It's so weird.Haha.But it's good . Love ? Haha . There's a man that i love . He was a my friend . We are Teman Tapi Mesra.Bercinta??Dak kot . Susahlah nak bercinta masa belajar,nanti pelajaran terganggu . So just Teman Tapi Mesra la . It's doesn't matter because i really happy . He has a nickname , i call him Rabbit . Why i call him Rabbit ? Because my favorite Rapper was Dok2 . Dok2 means Rabbit so i call him rabbit because he was my Favorite Man . I just can hope and pray that i will be his soulmate till death. Haha . Macam lawak ja ayat tu tapi i'm serious . Okaylah , Actually Hana tengah busy type kerja kursus ni . Banyak sangat . Haha . Nanti kalau ada masa Hana update lagi . Assalamualaikum.